Ana içeriğe atla

Göç ve Dirençli Kentler Uluslararası Yaz Akademisi açılışı için Gaziantep’te bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’yi makamında ziyaret ederek, önümüzdeki dönemde yapılabilecek iş birliği imkanları değerlendirildi.

Ziyarette ayrıca iki üniversite arasında iş birliği protokolü imzalanarak, Hasan Kalyoncu Üniversitesi İslam Medeniyeti Uygulama ve Araştırma Merkezi ile ASBÜ Kültür ve Medeniyet Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin ortaklaşa yürütebilecekleri bilimsel çalışmalar ve etkinliklerde iş birliği içerisinde çalışmaları kararlaştırıldı. Protokolü Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Hasan Kalyoncu Üniversitesi adına da Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli imzaladılar.