Etkinlikler

Main navigation Üniversitemiz Akademik Araştırma Sosyokent Kütüphane Öğrenci İletişim ASBÜ ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı.

Göç ve Dirençli Kentler Uluslararası Yaz Akademisi açılışı için Gaziantep’te bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’yi makamında ziyaret ederek, önümüzdeki dönemde yapılabilecek iş birliği imkanları değerlendirildi.

Merkezimiz ile ASBÜ Kütüphanesi ortak organizasyonuyla düzenlenen "Şair Mütefekkir Sezai Karakoç" paneli, 7 Ocak 2022 Cuma günü Üniversitemiz kütüphanesinde gerçekleştirildi.

Panelin başlangıcında Alper Tuna "Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine" adlı şiir seslendirmesi yapıldı. Başkanlığını Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Ejder Okumuş'un yaptığı panelde ASBÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Turan Karataş "Sezai Karakoç'un Şahsiyeti", Prof. Dr. Münire Kevser Baş da "Sezai Karakoç'ta Şiir ve Düşünce" adlı konuşmalarını yaptılar. Prof. Dr.